Rekonstrukce Divadla Mír
Zpět

Napsali o nás – Divadlo Mír

Ostrava

Jak jsme již několikrát zmiňovali, jsme hrdým partnerem Divadla Mír. Po několika akcích, které jsme u nich provedli, jsme si vysloužili tuto referenci na kterou jsme právem hrdi.

“Vážené dámy a pánové,

rádi bychom tímto vyjádřili naši spokojenost s prací stavební společnosti Techartstav, a.s.,která pro naše divadlo odvedla vynikající práci. Se společností spolupracujeme již několik let, podílela se na postupném zlepšování naší divadelní techniky, dodala nám také tolik potřebnou oponu, kterou jako partner divadla také financovala. Jejich tým prokázal odborné znalosti a schopnosti v oblasti modernizace technického vybavení, což výrazně přispělo ke zvýšení kvality našich představení.

Společnost Techartstav byla vybrána pro rekonstrukci našeho foyer a systému vzduchotechniky. Můžeme s radostí konstatovat, že výsledek předčil naše očekávání.

Co však chceme obzvláště zdůraznit, je profesionalita a přístup zaměstnanců této společnosti. Odborné znalosti, pečlivost a ochota pana Kenkuše a pana Dorníka nás nadchly. Bylo radostí s nimi spolupracovat a jejich přístup byl vždy vstřícný a flexibilní, což velmi oceňujeme.

Bez váhání bychom doporučili stavební společnost Techartstav, a.s. každému, kdo hledá spolehlivého a profesionálního partnera pro stavební či technické projekty.”

Mgr. Veronika Kusá

výkonná ředitelka

Na Vaše dotazy Vám rádi nezávazně odpovíme telefonicky, e-mailem a nebo Vás případně osobně navštívíme.

Tel: +420 733 677 201

E-mail: [email protected]

Víc kontaktů

Chcete více informací nebo ROVNOU poptaT?