Zpět

Pomáháme srdcem

Tato zpráva vznikla jako výzva pro všechny společnosti, které mají podobně nastavené hodnoty jako my. Charitativní pomoc lze totiž poskytnout několika způsoby:

– zaslat finanční dar na účet některé z neziskových organizací

– vybrat materiál a doručit jej na určené místo některé z organizací

– vybrat konkrétní cíl, jako je škola, školka, rodina nebo jednotlivec.

My jsme zvolili pro nás nejrychlejší a nejefektivnější možnost, protože „kdo rychle dává, dvakrát dává.“

Mezi 14. a 17. zářím zasáhly Jesenicko největší povodně v historii této oblasti. Na základě informací od společnosti Zeni, s níž spolupracujeme, jsme bez váhání připravili dodávku plnou nezbytného materiálu, který nám doporučila paní koordinátorka ze ZŠ Česká Ves. S touto dodávkou jsme se vydali přímo do postižené oblasti a materiál předali na místě.

Ředitel ZŠ Česká Ves byl naší charitativní pomoci velmi vděčný a ocenil rychlé doručení, díky němuž mohou efektivněji pracovat na vyklízení a úklidu. Zároveň ocenil naši osobní návštěvu, která přinesla nejen materiální, ale i psychickou podporu. Školu jsme vybrali záměrně, abychom co nejrychleji pomohli zajistit návrat dětí do lavic a umožnili rodičům soustředit se na opravy vlastního i sousedského majetku.

Krátký pohled na stav ZŠ Česká Ves zde: video

„Prosíme, pokud můžete, pomozte! Jen když každý z nás něco obětuje a daruje potřebným, budou moci tyto oblasti opět fungovat. Někteří lidé přišli o všechno a nyní čelí jen zmaru a smutku.“

Chcete více informací nebo ROVNOU poptaT?